Oremandsgaard Gods

BOOK ET MØDE- og festLOKALE I SKOVEN

KONFIRMATIOn, KONCERT, fødselsdag eller møde I SKOVEN 

Vi har restaureret Husflidsskolen, som er blevet til et idyllisk festlokale i kanten af skoven ved Kragevig tæt på godset lige udenfor Præstø. Husflidsskolens festsal passer perfekt til større møder og konferencer, og vi kan hjælpe med at facilitere præcis det event, du ønsker dig.

Inviter dine medarbejdere på et seminar med vandring i skoven, fordybelse i naturen og bålmad. Eller nyd de stemningsfulde omgivelser i den gamle Husflidsskole. 

Der kan være op til 90 personer i Husflidsskolen.

Fornem stemningen
Salen

HOLD MØDE, KONFIRMATION ELLER fødselsdag I SKOVEN

Hvad følger med i pakken

HVAD KOSTER DET AT LEJE HUSFILDSSKOLEN?

Prisen for festlokalet er 8.500 kroner inkl. moms og forbrug. Ønsker du at reservere Husflidsskolen en dag ekstra, koster det yderligere 2500 kr. inkl. moms.

Vi anbefaler, at du åbner denne GUIDE TIL LEJE AF HUSFLIDSSKOLEN. Her svarer vi på spørgsmål om antal service, opdækning, vilkår for rengøring og andre gode detaljer, som er vigtige at vide, når du lejer bygningen.

Vilkår

OBS – Fra 1. maj til 30. september udlejes Husflidsskolen i weekender udelukkende til bryllupper og arrangementer, hvor OREMANDSGAARD MANOR HOUSE også lejes med. 

Leje af Husflidsskolen for en dag løber fra klokken 8 til klokken 8 næste morgen. Hvis du ønsker ekstra dage klargøring skal de bookes.

Sådan booker du

For at få en fremvisning eller vise interesse i at leje Husflidsskolen, skal du først lægge en uforpligtende og gratis forespørgsel på de datoer, du er interesseret i. Vi holder fremvisninger hver den 1. mandag i måneden kl. 17 – 18.30. Book din fremvisning på booking@oremandsgaard.dk. Efter fremvisningen har man fem hverdage til enten af bekræfte eller aflyse sin booking på booking@oremandsgaard.dk.

Kalender er ved at loade...
Powered by Booking Calendar