Oremandsgaard Gods

Søg
Close this search box.

Brændesalg

Køb brænde på Oremandsgaard

Til alle vore brændekunder.  

Status på udkørsel                                            

Vi har store problemer med at færdes ude i skoven, med traktorer og udkørselsmaskiner, på grund af det ekstremt våde efterår, og ikke mindst den store nedbørsmængde, som vi også har fået her i starten af det nye år. Det har betydet at vi ikke har det brænde kørt ud af skoven som vi har bestillinger på. Det vi har fået kørt ud er relativt tykt, og det meste har en diameter på 40 -60 cm. Nogle stakke har en diameter på 60-80 cm. Vi mangler stadig at få udkørt lidt bøg og noget rødeg, men som det ser ud lige nu, smadrer vi hele skoven ved udkørsel.

Det betyder at vi ikke kan efterkomme specielle ønsker om diameter, hvor en del kunder igennem årene, har bedt om at få tyndt træ, som er lettere at håndtere, men som også har en mindre brændværdi end det tykkere træ. Vi kan heller ikke i år efterkomme alle ønsker om kun at få bøgetræ.

Priser for 2024

Brændemarkedet, har været underlagt en voldsom opadgående prisstigning i de sidste par år, idet mange kraft-varmeværker, som tidligere fyrede med træpiller nu efterspørger flis, så vi kunne let sælge alt vort brænde til Kraft-Varmevæærkerne, og opnå en højere pris, end ved at sælge det til brændekunder.

Det betyder at vi er nød til igen i år at hæve priserne, så vi kommer på niveau med den pris vi kan opnå ved afsætning  til kraft-varmeværkerne, og på niveau med vore kolleger i naboskovdistrikterne.   

Gamle kunder kan få brænde – mens nogle nyere kunder skal have brænde fra naboerne

Vi har fået mange henvendelser fra både gamle og nyere kunder, som ønsker at bestille brænde hos os til den kommende sæson, der starter på Mandag den den 5. Februar 2024.  Jeg kontakter Jer når jeg har brænde, eller selvskovning klar til Jer! Vi har den holdning at vore gamle trofaste kunder kommer i første række, og kan forvente at købe stort set samme mængde brænde som i de foregående år, dog må de acceptere også at købe andre træarter end bøg – og en noget større diameter på brændet. Vi må dog ærligt melde ud, at ikke alle nyere kunder kan forvente at få brænde hos os. 

Vi beklager den sene udmelding, og alle kunder er frit stillet, til at annullere deres ordre, og forsøge at købe deres brænde andre steder. Vi har samme skovrider som Petersgård  og Stensbygård skovdistrikter og  brændepriserne er stort set identiske med vore priser.  

Og Skovrider Rune Bukkehave kan kontaktes på Mobil: 2279 3307.


Nye brændepriser på Oremandsgaard til kommende sæson 2024.

Bøg Selvskovning:                  kr. 220 + moms I alt 275 kr. pr. Rm. incl. moms

Andet løvtræ selvskovning: kr. 220 + moms i alt 275 kr. pr. Rm. incl. moms

Bøg 3,0 meter udkørt til fast vej kr.420 + moms i alt 525 kr. pr. Rm. incl. moms

Andet løv3,0 meter udkørt til fast vej kr. 420 + moms i alt 525 kr.  pr. Rm. incl moms

Nåletræ selvskovning              kr. 140 + moms I alt 175 kr. pr. rm. incl. moms

Nåletræ 3,0 meter udkørt til fast vej kr. 280 + moms i alt 350 kr. pr. rm. Incl. moms 

 

Venlig Hilsen    Oremandsgaard Skovdistrikt       

Mogens Tved      

Mobilnummer: 2323 0572   Mail: tved@oremandsgaard.dk  

Bestil her

Vi modtager bestillinger på denne vis. 

  1. Klik på denne tekst for at downloade vores skabelon til brændebestillinger.

 

  1. Den udfyldte formular kan enten fremsendes pr. mail til Tved@oremandsgaard.dk eller afleveres på Oremandsgaard Alle 2, 4720 Præstø. Bestilling er først gældende, når vi bekræfter, at den er modtaget og har brænde til dig. NB. benyt dette emnefelt i din mail, hvis du vil være sikker på, at vi har brænde til dig: “Brændesalg 2023”

 

Vilkår for brændebestilling: 

  • Brænde skal være afhentet senest 23 april 2024. 

  • Skover du selv brændet, skal det lægges i stak som er til at måle op. Det vil sige en stak på 100 cm, eller 120 cm i bredde og ca. samme højde. Som minimum dog firktet. 

  • Brændet må kun fjernes fra skoven efter nærmere aftale, når faktura er betalt og man har kvittering herpå.