Bryllup på Oremandsgaard

4 grunde gode grunde til at holde bryllup Oremandsgaard

  1. God tid til at pynte op, da man kan flytte ind på Hovedbygning allerede torsdag klokken 18.
  2. Mulighed for at hænge ud og pynte op med vennerne i dagene op til.
  3. 40 personer kan overnattte (25 i værelser – resten på sovesal i kælderen) på Hovedbygningen (øvrige 15 venner kan indlogeres hos vores lejere i nærheden)
  4. God tid til at rydde op. I skal først aflevere søndag aften klokken 18.
  5. Lav dit eget idylliske bryllup i skønne omgivelser. Læs en reportage fra en gæst her.

Bryllupspakken

På Oremandsgaard giver vi dig mulighed skræddersy dit eget bryllup. Man lejer således godsets fine hovedbygning samt tilhørende festsal, Husflidsskolen – mens I står for indholdet. Hovedbygningen bruges ofte til reception, overnatning til familie (+ muligvis venner, hvis man lejer et tilhørende sovetelt via f.eks. http://www.vip-festudlejning.dk/tilbehoer/)., mens festen holdes i selve Husflidsskolen. Vi står klar med diverse anbefalinger, når vi hører jeres ønsker – for der er mange lokale virksomheder, som kan hjælpe. Piaprehn.dk leverer f.eks. den lækreste økologiske middag. Vi kan dog også arrangører lån af traktor til at transportere gæster mv., men book den weekend du ønsker, så kan vi kigge på lokalerne sammen og skræddersy jeres bryllup.

Køkkenet på Hovedbygningen og Husflidsskolen er kun anretterkøkkener. Der er service til 80 personer, men der forefindes ikke gryder, pander, fade osv.

Du kan booke, og se flere billeder i galleriet nederst på siden.