Hold bryllup og events på Oremandsgaard Gods.

Velkommen i vores smukke rammer på Oremandsgaard Gods

Hold dit drømmebryllup eller event på et af Danmarks smukkeste godser.

Find priser og alt om dit bryllup eller event i vores Masterguide.

Hold dit event eller drømmebryllup på Oremandsgaard Gods

På Oremandsgaard Gods giver vi dig mulighed skræddersy din egen fest. Du lejer godsets smukke Manor House med tilhørende festsal i Husflidsskolen, som ligger i skovbrynet få kilometer fra godset. Det giver jer mulighed for at planlægge præcis den fest, I drømmer om.

Manor House bruges ofte til reception og overnatning til familie og venner, mens selv festen afholdes i smukke omgivelser på Husflidsskolen.

Vores omgivelser er også sublime til festen. Parken kan bruges til leg og ophold. Vores terrasse rundt omkring hovedbygningen indbyder til afslapning, grillaften og hygge med udsigt til parken.

Vær opmærksom på, at vi alene lejer både Oremandsgaard Manor House og Husflidsskolen ud samlet fra 1. maj – 3o. september.

Besøg også vores destilleri Radius Distillery, som ligger på godset. Det plejer at være populært med en smagning om fredagen.

Gode grunde til at holde bryllup på Oremandsgaard Gods

  1. God tid til at pynte op, da man kan flytte ind på Oremandsgaard Manor House allerede fredag kl. 10.
  2. Mulighed for at hænge ud og pynte op med vennerne i dagen op til festen.
  3. 40 personer kan overnattte. 24 i værelser – resten på sovesal i kælderen på Oremandsgaard Manor House. Øvrige 15 gæster kan indlogeres hos andre lokale overnantingssteder i nærheden.
  4. God tid til at rydde op. I skal først aflevere søndag eftermiddag klokken 16.
  5. I får et idyllisk event i de smukkeste omgivelser. -Læs en reportage fra en gæst her.

Do go local

For os giver det mening at vise jer lokalområdet. Vi kender de hemmelige steder, og der er mange lokale virksomheder, som kan hjælpe jeres fest eller oplevelser godt på vej.

Vi bliver lige hos os selv først. Oremandsgaard Gods har været økologisk siden 1967, og familien Hage var pionerer, da det røde Ø-mærke blev udviklet. Derfor er vi også rigtig glade for, at vi nu får en økologisk blomstermark på godset. Den befinder sig lige ved alléen og ser smuk ud. Vi vil gerne være med til at passe på kloden, og håber, at I har lyst til at gøre det samme ved at bestille lokale usprøjtede blomster til festen. Mød Anna og se mere på www.naturligblomst.dk.

Gin med intetion. Vi har et destilleri på godset, som laver gin, whiskey, æblebrandy og andre gode sager udelukkende på lokale produkter og med stort fokus på økologi. I kan nu bestille en ginbar til jeres event. Book og se på www.radiusdistillery.com.

Besøg Muldiverset, som serverer økologisk frokost og aftensmad. Vi taler sublimt smørrebrød og gode aftenretter. Husk at booke et bord.

Præstø ligger få kilometer fra Oremandsgaard. Her er en hyggelig havn, brostensbelagte gader, et handelsstrøg, strand og biograf. Måske I har glemt noget? Så er der også gode supermarkeder og specialbutikker. Skal I opleve sublim kultur, så besøg Thorvaldsen Samlingen.

Skal I grille fredag aften? På Koster Færgegaard en kort tur i bil har de godt lokalt økologisk kød og pølser til grillen. Giv dem et kald, så I er sikre på, at de har noget på lager.

Se i øvrigt vores guide til lokale oplevelser i vores Masterguide.

Sådan booker du din fest på Oremandsgaard Gods.

Det er så nemt. Kig i vores bookingkalender, og forhåndsreserver de datoer, du ønsker.

Når du har forhåndsreserveret, guides du automatisk igennem resten af forløbet.

Vil du gerne læse mere om bookingen, har vi lavet en Masterguide. Her finder du alt om priser, overnatningsmuligheder mv. Kig gerne på igen tættere på festen. For der kan være kommet forbedringer og ændringer.

Book jeres bryllup eller event på Oremandsgaard Gods i vores bookingkalender og se endnu flere billeder i galleriet nederst på siden.