Oremandsgaard Gods

Søg
Close this search box.

Bryllup På
Oremandsgaard Gods

SKRÆDDERSY DIN store DAG PÅ OREMANDSGAARD GODS

På Oremandsgaard står vi klar med de perfekte rammer til et bryllup, du selv kan skræddersy. I har den smukke hovedbygning helt for jer selv, og kan feste til den lyse morgen i den smukke Husflidsskole, der ligger idyllisk midt i skoven. Et bryllup på Oremandsgaard Gods er anderledes, fordi I har god tid til at forberede og hygge jer med gæsterne. I bestemmer selv alt, så I kan få det præcis, som I ønsker det.

PRIS

55 t.kr i højsæson 1. juni – 30. september

40 T.KR I LAVSÆSON 1. oktober – 31. maj

50% betales ved bekræftelse | 50% betales en måned før.

Fornem Stederne

Manor House I billeder
Spisestuen
Havestuen
.
Køkkenet
Biblioteket
Parken & Omgivelser
1. salen
Det Raben-levetsauke værelse
.
Det lyseblå værelse
Hjørneværelset
Det Toscanske
Missers' værelse
Konow værelset
Historiske badeværelser
Bes' værelse
Hofjægeren
Pigeværelset
Previous slide
Next slide
Husflidsskolen i billeder
Previous slide
Next slide

Et bryllup – to venues

På Oremandsgaard Gods giver vi dig mulighed skræddersy din egen fest. Du lejer godsets smukke Manor House med tilhørende festsal i Husflidsskolen, som ligger i skovbrynet få kilometer fra godset. Det giver jer mulighed for at planlægge præcis den fest, I drømmer om.

Manor House bruges ofte til reception og overnatning til familie og venner, mens selv festen afholdes i smukke omgivelser på Husflidsskolen.

Vores omgivelser er også sublime til festen. Parken kan bruges til leg og ophold. Vores terrasse rundt omkring Manor House indbyder til afslapning, grillaften og hygge med udsigt til parken.

Vær opmærksom på, at man lejer både Oremandsgaard Manor House og Husflidsskolen ud samlet fra 1. maj – 3o. september.

Besøg også vores destilleri Radius med en gåtur på kun 250 m fra Manor House. En smagning for vennerne fredagen før brylluppet er et stort hit. 

Hilsner fra GæsteBogen

bryllup i private omgivelser på Oremandsgaard

  • God tid til at pynte op, da man kan flytte ind på Oremandsgaard Manor House allerede fredag kl. 10.

  • Mulighed for at hænge ud og pynte op med vennerne i dagen op til festen

  • 40 personer kan overnatte rundt omkring på godset. 25 i værelser – resten på sovesal i kælderen på Oremandsgaard Manor House. Vi har otte skummadrasser. Medbring selv resten. Øvrige gæster kan indlogeres hos andre lokale overnatningssteder i nærheden.

  • God tid til at rydde op. I skal først aflevere søndag eftermiddag klokken 16.

  • I får et idyllisk event i de smukkeste omgivelser. Læs en reportage fra en gæst her

Hvordan fungerer det i praksis? Prøv at læse vores Masterguide, der giver dig et udførligt overblik over, hvordan processen fungerer før, under og efter brylluppet.. Her finder du også svar på alt fra antal af stole til oprydningsproces. 

Her kan du se plantegninger.

Sådan booker du en fremvisning

Det er fremvisninger hver den første mandag i måneden kl. 17 – 18.30. For at komme til fremvisning er det nødvendigt, at du har booket en uforpligtende forhåndsreservation af de datoer, som du er interesseret i. Man kan forhåndsreservere én weekend. 

Bemærk venligst at flere kan reservere samme weekend som dig – og din reserverede dato først er din, når du fremsender ønske om at få fremsendt faktura på første rate til booking@oremandsgaard.dk.

Herunder ser du bookingkalenderen. Husk at klikke alle de datoer du ønsker af, og husk at booke en fremvisning på booking@oremandsgaard.dk.

Book en fremvisning - vælg en dato

Marker den weekend du er interesseret i at holde bryllup her på Oremandsgaard. Bemærk at man kun kan reservere en weekend.
Kalender er ved at loade...
Powered by Booking Calendar

GO LOCAL TIL DIT BRYLLUP

For os giver det mening at vise jer lokalområdet. 

Vi kender de hemmelige steder, og der er mange lokale virksomheder, som kan hjælpe jeres fest og oplevelser godt på vej.

Leverandører

Blomster fra blomsterbonden

Naturlig Blomst består af en-kvindehæren Anna, som, udover juraarbejdet, dyrker økologiske blomster 300 m fra vores Manor House. Det bliver ikke mere lokalt.

Du kan bestille blomster til din fest direkte hos Anna på 40638616.

Hjemmebrændt til bryllupet

Radius hedder godsets destilleri. Radius Distillery laver økologisk gin, whisky, æblebrandy og andre gode sager udelukkende på lokale produkter og med stort fokus på økologi. 

Vi står klar til at arrangere en smagning – eller for den sags skyld lave jer en gin med selvdesignet etikkete, som I kan finde frem på bryllupsdagen mange år frem. 

Bestil en smagning.

Japansk luksuskød fra strandengene

 

JERGYU er navnet på det kød, som kommer fra kvæget på Oremandsgaard. Det er en unik krydsning af det bedste japanske kødkvæg og jersey. 

Spisesteder & Catering

Præstøs Michelinrestuaurant

Frederiksminde er den lokale Michelinrestaurant, som i den grad kan anbefales. De laver også catering til bryllupper. 

Hvis I mangler værelser til overnatning, kan man booke hos dem. 

Book her.

Det regenerative spisested

Muldiverset, som serverer økologisk frokost og aftensmad. Vi taler sublimt smørrebrød og gode aftenretter. Husk at booke et bord.

En kro ud over det sædvanlige

Rønnede Kro er også en del af Frederiksmindefamilien, men specialiserer sig i lettere frokoster, og kan også levere en catering til mere budgetvenlige priser. 

Udflugtsmål

Præstø & Thorvaldsen

THORVALDSEN SAMLINGEN i Præstø er ualmindelig fin. Byen byder derudover på en hyggelig havn, brostensbelagte gader, et handelsstrøg, strand og biograf. Måske I har glemt noget? Så er der også gode supermarkeder og specialbutikker. Skal I opleve sublim kultur og 100% hygge, så er Præstø et besøg værd.

Vestmøn & Bogø

Havnen i Hårbølle er skøn med både HÅRBØLLE HAVNEHØKER – husk at tage forbi HÅRBØLLE MAJERI -og eventuelt tage områdets bedste stensovnbagte pizza hos BOGØ BRØD på vejen hjem.