Oremandsgaard Gods

Familieweekend på oremandsgaard

Rammerne til Runde fødselsdage, jæbuilæer eller en familiekomsamst

Vores Hovedbygning er den perferkte ramme til en rund fødselsdag, det store arrangement for familien eller andet, der er værd at fejre. Oremandsgaard er bygget til at huse hele den udvidede familie. Med ild i pejse, en gåtur i parken og eventuelt en smagning i gåafstand på vores destilleri, kan det næsten ikke blive bedre. Og det bedste er, at I har det hele fuldstændig for jer selv. 

Hvad får du med, når du lejer Oremandsgaard Gods ?

Hovedbygningen på Oremandsgaard er bygget til at huse store arrangementer.

  • 25 sengepladser. Der er i alt 12 dobbeltværelser og et enkeltværelse. Alle indrettet med oprindelige møbler og smukke stoffer fra William Morris. Værelset har huset alt fra admiralinder, høfjægermestre og står tilbage med mange fine detaljer fra den gang. Alle til jeres familiesammenkomst får derfor mulighed for at gå opdagelse i huset. 
  • Køkkenet er perfekt til tilberedning af den store middag til hele familien. Der er fint service fra Wedgewood til hele familien. 
  • Smukkeste rammer. Hovedbygningen ligger helt for sig selv omgivet af en park, I har helt for jer selv. Ideelt til en kroketturnering for hele familien. Er vejret dårligt – tænder I ilden i pejsen og kan eventuelt også booke en smagning på destilleriet 200 m fra døren.

Hvis du ikke ønsker at stå for maden selv, kan vi henvise til gode samarbejdspartnere, så du kan skræddersy din fødselsdag, familieweekend eller vennetur, så det passer præcis til dig og dine ønsker. 

Hvis du har spørgsmål eller lignende, er der svar på det meste i vores Masterguide. 

Mangler du overblik husets muligheder? Se kortene for husets 1. sal, stueplan og kælder

Nyd te i havestuen
Nyd den stemningsfulde spisestue
Nyd roen i Biblioteket
Få en smagning på destilleriet + 150 pr. PERSON
Nyd de smukke værelser
Udsigten til parken

Hvad koster det?

Vi har to prisniveauer for udlejninger til familiesammenkomster og jubilæer, der kan arrangeres fra 1. oktober – 30. juni og. Fra 1. maj til og med 30. september er Manor House forbeholdt bryllupper, hvorfor det kun kan bookes til familieevents med 9 måneders varsel.

I Højtider tager vi sommerpriser. Højtider dækker jul, påske, pinse, efterårsferie, Kristi Himmelfart, vinterferie m.fl. 

Den Lille Pakke 1. oktober - 30. april

25.000 kr. inkl. moms

Den Store
Pakke 1. oktober - 30. april

31.000 kr. inkl. moms

Den Store Pakke
1. maj - 30. september

40.000 inkl. moms

Den Lille Pakke
1. maj - 30. september

35.000 inkl. moms

Sådan booker du

For at kunne booke vores huse, skal du først lave en uforpligtende forespørgsel.

Det kræver, at du i nedenstående formular markerer ALLE de datoer, du er interesseret i. derefter booker du en fremvisning, hvroefter du har FEM HVERDAGE til beslutte dig for, om du vil leje manor house. NB. fra 1. juni til slut september forbeholdes HOvedbygningen til bryllupper. 

selve bookingprocessen tager dig igennem alle trin.

Booking Kalender
Kalender er ved at loade...
Powered by Booking Calendar