Oremandsgaard Gods

Søg
Close this search box.

hold MØDE eller fest I SKOVEN

KONFIRMATIOn, KONCERT, fødselsdag eller møde I SKOVEN 

Husflidsskolen er et idyllisk festlokale i kanten af skoven ved Kragevig tæt på godset. Festsalen passer perfekt til større møder og fejringer, og vi kan hjælpe med at facilitere præcis det event, du ønsker dig.

Inviter dine medarbejdere på et seminar med vandring i skoven, fordybelse i naturen og bålmad, eller nyd de stemningsfulde omgivelser i den gamle Husflidsskole som ramme for den næste konfirmation. 

Der kan være op til 90 personer i Husflidsskolen

Fornem stemningen
Salen

HOLD MØDE, KONFIRMATION ELLER fødselsdag I SKOVEN

Hvad følger med i pakken

HVAD KOSTER DET AT LEJE HUSFLIDSSKOLEN?

Prisen for festlokalet er 8.500 kroner inkl. moms og forbrug. Ønsker du at reservere Husflidsskolen en dag ekstra, koster det yderligere 2500 kr. inkl. moms.

Vi anbefaler, at du åbner vores Vejledning & anbefalinger. Her svarer vi på spørgsmål om antal service, opdækning og andre gode detaljer, som er vigtige at vide, når du lejer bygningen.

Vilkår

Fra 1. maj til 30. september udlejes Husflidsskolen i weekender udelukkende til bryllupper og arrangementer, hvor Hovedhuset også lejes med. 

Leje af Husflidsskolen for en dag løber fra klokken 8 til klokken 8 næste morgen. Hvis du ønsker ekstra dage, skal de bookes. Læs Vilkår & betingelser her.

Sådan booker du

For at få en fremvisning eller vise interesse i at leje Husflidsskolen, skal du først lægge en uforpligtende og gratis forespørgsel på de datoer, du er interesseret i.

Vi holder fremvisninger efter aftale. Marker i nedenstående kalender de dage, du er interesseret i at afholde dit arrangement, og skriv derefter til booking@oremandsgaard.dk for at aftale en fremvisning.

Kalender er ved at loade...
Powered by Booking Calendar