Møder og events

Book unikke event- og mødefaciliteter

På Oremandsgaard Gods tilbyder vi private og smukke mødefaciliteter. I har hele Oremandsgaard Manor House for jer selv, mens vi sørger for ild i pejsen, forplejning, og har styr på det praktiske. Det betyder, at I har tid til at nyde de smukke historiske omgivelser, mens I koncentrerer jer om jeres opgave.

Vi tilbyder konferencer for op til 50 personer, og har samarbejdspartnere, som tilbyder vandringer med ledelsesprocesser, workshops om arbejdsglæde og kreative forløb. I kan også sagtens selv planlægge præcis den dag, I har brug for.

Hvis I er et privat selskab, kan I også booke Manor House. Vær blot opmærksom på, at det ikke er til fester, men alene til receptioner, familiehygge og events uden dans og fest. Se vores Masterguide til Oremandsgaard Manor House.

Der er 11 dobbeltværelser og to enkeltværelser på Oremandsgaard Manor House. Men ekstra indkvartering kan nemt arrangeres efter aftale. Noget endde i gåafstand.

Vi står klar, såfremt du er interesseret i at booke vores smukke gods til enten dagsarrangementer eller til konferencer og seminarer over flere dage.

Vi skræddersyr dit møde og dine dage, og har en stort netværk som kan være med til at rammesætte det perfekte seminar.

Bemærk, at mellem 1. maj og 30. september udlejes Manor House alene ud sammen med Husflidsskolen, med mindre andet aftales.

Se vores Masterguide til Oremandsgaard Manor House.

Hvis du gerne vil vide mere, så kan du kontakte os på mail.