Destilleriet

Destilleriet

På Oremandsgaard ligger et destilleri, hvor vi producer gin, whisky og æblebrandy. Målsætningen er at tage de lokale råvarer og omsætte dem til spiritus af højeste kvalitet.

Åbent hverdage 10-15. Weekender 12-15.

Destilleriet har plantet en 10 ha. stor æbleplantage med 20 forskellige gamle sydsjællandske æblesorter, da målsætningen er at udfordre den franske dominans på æblebrandy – på fransk Calvados. Æblesorter bruges også til at lave andre former for spiritus gin, f.eks æblegin. Hjørnestenen i produktionen er Alfred Hage-æblet, opkaldt efter August Hages (nuværende ejer) tipoldefar. Og det bedste er, at man faktisk ikke kan producere mere klimavenlig alkohol end det produceret på æble.

Produkter fra distilleriet kan købes via vores webshop, som du finder her: www.radiusdistillery.com/butik
Godsets produkter kan købes her med fri fagt.

Du kan blive en del af holdet

Den nye æbleplantage giver først frugt om 5-7 år, så derfor håber vi, at lokalområderne vil indlevere overskudsæbler, så vi kan producere en æblebrandy for de forskellige områder på egnen. Hvert år kan der indleveres æbler til destilleriet. 100 kg = en gratis flaske. 50 kg eller deromkring = 50% rabat på køb af flaske æblegin eller æblebrandy. Indlevering i tidsrummet 10-15 i hverdage – og 12-15 i weekender.  Indlevering sker på rampen ud mod Allén i bygningen overfor Oremandsgaard Allé 6A, 4720 Præstø