Destilleriet

Destilleriet

På Oremandsgaard ligger Radius Distillery, hvor vi producer gin, whisky og æblebrandy. Målsætningen er at tage de lokale råvarer og omsætte dem til spiritus af højeste kvalitet.

Åbent hverdage 10-15. Lørdag 12-15.

Destilleriet har plantet en 10 ha. stor æbleplantage med 20 forskellige gamle sydsjællandske æblesorter. Vi vil udfordre den franske dominans på æblebrandy – på fransk Calvados. Æblesorter bruges også til at lave andre former for spiritus – f.eks. æblegin. Hjørnestenen i produktionen er Alfred Hage-æblet, opkaldt efter August Hages, den nuværende ejers, tipoldefar. Og det bedste er, at man faktisk ikke kan producere mere klimavenlig alkohol end den, der er produceret på æbler.

Produkter fra distilleriet kan købes via vores webshop, som du finder her.

Du kan blive en del af holdet igen næste år

Den nye æbleplantage giver først frugt om 5-7 år, så derfor håber vi, at lokalområderne vil indlevere overskudsæbler, så vi kan producere en æblebrandy for de forskellige områder på egnen. Hvert år fra 29. august og frem kan kan der indleveres æbler til destilleriet. 100 kg = en gratis flaske. 50 kg eller deromkring = 50% rabat på køb af flaske æblegin eller æblebrandy.

DER ER LUKKET FOR INDLEVERING i 2022. Fra slut august næste år, vil indlevering kunne ske i tidsrummet kl. 13-15 på hverdage – og kl. 12-15 på lørdage.  Indlevering sker på rampen ud mod Allén i bygningen overfor Oremandsgaard Allé 6A, 4720 Præstø